PrimaTimber

Puu jalkojesi alla kertoo vastuullisuudesta

Me PrimaTimberillä tunnemme puun mahdollisuudet. Monipuolinen kestopuu, luonnostaan kestävä lehtikuusi ja lujuusluokiteltu kuusi ovat luotettava kolmikko rakentamiseen.

Tasalaatuinen ja taidolla kyllästetty mänty on todellinen neljän vuodenajan materiaali. Kesällä koti laajenee puuterassille, laiturilla kuuluvat päivisin riemunkiljahdukset ja illanhämyssä aika pysähtyy luonnon äärellä. Syksyllä lyhdyt valaisevat terassin elävää puupintaa, joka ei sateista tai pakkasista säikähdä. Kevään tullen on nopean huollon aika, jonka jälkeen terassi ja patio ovat valmiita grillijuhliin ja oleskeluun. Ulkorappuset, jätekatokset, kaiteet pysyvät ryhdikkäinä vuodesta toiseen.

”Puiset rakennelmat tuovat pihaasi viihtyisää lisäkäyttöä.”
– Joni Nousiainen, toimitusjohtaja, PrimaTimber

Olemme PrimaTimberillä ylpeitä juuristamme ja sukupolvien ketjusta, jotka ovat vieneet meitä kasvun polulla eteenpäin. Kuulumme konserniin, joka on saanut alkunsa 1950-luvulla Itä-Suomessa. Pohjoiskarjalainen Iivari Mononen aloitti tuolloin uransa puutavarayrittäjänä. Huippulaatuinen puutavara ja rehellisyys kaupanteossa loivat perustan menestykselle ja kumppanuuksille maailmanlaajuisesti. PrimaTimber perustettiin vuonna 2003, kun Iivari Mononen Oy:n toimintaa ja osaamista laajennettiin pylväskaupasta kestopuutuotteisiin. Kehitys jatkui ja vuonna 2018 tuotevalikoimamme laajeni kattamaan myös höylätyt kuusituotteet.

 

” Perheyrityksessämme tähtäämme aina erinomaiseen
tuotteiden laatuun ja joustavaan palveluun.”   

Meille puu on lämmin, kotoisa materiaali. Pohjolan raaka-aineemme hengittää, sitoo hiiltä ilmakehästä ja kestää vuosikymmeniä. Lankkumme ja muu puutavaramme ovat huolellisen kehityksen lopputuotteita. Tuotantoketjumme on luotettava ja jälleenmyyjämme tuntevat meidät.

” Ajatus siitä, että olemme mukana satojen tuhansien kotien ja harrastuspaikkojen viihtyisässä toteutuksessa tuntuu hyvälle.”