Arvomme

Luotettavuus

Vaalimme luottamusta, olipa kyse sitten suhteestamme yhteistyökumppaneihimme tai asiakkaisiimme. Tunnemme tavarantoimittajamme ja pidämme aktiivisesti yhteyttä tuotteitamme myyvien tahojen kanssa. Kuuntelemme kumppaneitamme ja pidämme lupauksemme.

Laadukkuus

Valvomme tarkkaan, että tuotteemme täyttävät sille asetetut laatuvaatimukset. Olemme Kestopuuteollisuus ry:n jäsenyritys ja haluamme olla vaikuttamassa toimialamme toimintaan ja kehitykseen ensimmäisten joukossa. Kaikki valmistamamme tuotteet valmistetaan Pohjoismaisen puunsuojaneuvoston (NTR) vaatimusten mukaisesti ja toimintamme auditoidaan ulkoisen tarkastajan toimesta kahdesti vuodessa. Hyväksytystä vaatimusten täyttämisestä meillä on todistus NTR:n laatuleimausoikeudesta. Raaka-ainehankintamme perustuu luotettaviin ja hyvin hoidettuihin lähteisiin ja tästä osoituksena käytössämme on PEFC-sertifikaatti. Lisäksi koko toimintamme perustuu ISO 9001 -laatustandardin vaatimuksiin.

Ympäristöystävällisyys

Otamme ympäristön huomioon kokonaisvaltaisesti tuotannosta varastointiin. Siitä kertoo käytössämme oleva ISO 14001 -ympäristöjärjestelmä. Hankimme materiaalimme vain metsistä, joita on hoidettu kestävästi. Tästä kertoo PEFC-sertifikaattimme. Panostamme myös siihen, että tuotteemme olisi helppo kierrättää. Maksamme Suomeen myydyistä tuotteistamme kierrätysmaksun. Kierrätysmaksun maksaminen edesauttaa tuotteemme kierrättämisen mahdollisuuksia nyt ja tulevaisuudessa. Haluamme osaltamme olla auttamassa ja parantamassa kierrättämisen helppoutta ja käytännöllisyyttä. Kierrätysmaksun maksaminen mahdollistaa mm. kuluttajan käyttöön tarkoitetut vihreät kestopuulavat.

Hyvinvointi

Haluamme edesauttaa ihmisten hyvinvointia niin työpaikallamme kuin yhteiskunnallisestikin. Urheilu ja liikkuminen on tärkeää, ja siksi olemme mukana monipuolisesti paikallisessa urheilussa ja kulttuurissa niin aikuisten kuin lasten ja nuortenkin keskuudessa.