High quality timber for construction and building outdoors

Once summer has finally arrived, you want to make the most of it and enjoy the long and sunny days. We at PrimaTimber help you create the open-air oasis you have always dreamed of.

Read more


Follow us on Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Viimeiset hetket osallistua Kestopuun facebook-arvontaan – hieno palkinto tarjolla!! Käykäähän osallistumassa arvontaan Kestopuun facebookissa ja napatkaa lahjakortti lähimpään puutavaraliikkeeseen. Arvonta päättyy perjantaina 3.4. klo 16. #kestopuu #terassi #patio #laituri #puurakentaminen #piha

Viimeiset hetket osallistua Kestopuun facebook-arvontaan – hieno palkinto tarjolla!!

Käykäähän osallistumassa arvontaan Kestopuun facebookissa ja napatkaa lahjakortti lähimpään puutavaraliikkeeseen. Arvonta päättyy perjantaina 3.4. klo 16.

#kestopuu #terassi #patio #laituri #puurakentaminen #pihaARVONTA * ARVONTA * ARVONTA
Hyvät ystävät! Näyttää siltä, että vietämme kevään tiiviisti kotosalla ja mökeillämme. Eiköhän tehdä kotoilusta mahdollisimman miellyttävää ja pistetä pihat kuntoon!

Julistamme terassisesongin alkaneeksi ja arvomme sen kunniaksi 200 euron lahjakortin lähimpään puutavarakauppaan.

Osallistu arvontaan tykkäämällä Kestopuun Facebook-sivusta JA kommentoimalla tämän julkaisun alle mitä aiot rakentaa pihallesi.

Arvonta päättyy pe 3.4. klo 16. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Etkö tiedä mitä tai miten rakentaa? Katso ilmaiset rakentamisoppaamme ja löydä itsestäsi rakentaja! 👉
www.kestopuu.fi/piharakentaminen/rakentamisoppaat.html
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Siellä on vaikka mitä tehtävää😂 mies käsitteli takapihan, josta kuva ja etupihan kaivurilla viime kesänä. Kukkapenkkejä pitäisi laittaa ja purettujen portaiden tilalle tehdä uudet. Terassikin taisi olla suunnitelmissa🤔

mökin grillikatoksen eteen olis tarpeen rakentaa patio ettei kulkeutuisi niin paljon roskaa katoksen sisään.

Terassi kaipaa uudistumista😄

Terassin tekoon 😀

Terassin uusimiseen 😃

Olisi hyvä saada pergola auringolta suojaamaan ja samalla sateelta.niin ja puuvarasto alkaa hajota,sekin pitäisi uusia.

Terassin laajennukseen menisi tuo

Terassi uusi pitää rakentaa, nykyinen tehty v 2005 ja ajan patina näkyy jo 👍

Tulis tarpeeseen voitto😊uuden terassin tekisin😊vanha terassi jo 20v vanha reikiä siellä täällä🙈😊

Uusi teede

Kyllä! Tämä tulisi tarpeeseen 😁

Polttopuu kelpaa aina 😃

Terassi ja kesäkeittiö mökille🔨

Tytön perheelle.

Mökille sopisi

Kesäkeittiön vois tehdä...

View more comments

Mahtavia ideoita piharakentamiseen - Kotoisa-ohjelma tänään MTV:llä klo 20:00 Tänään Kotoisa-ohjelmassa loihditaan sporttiperheen monitoimipiha, josta löytyy niin treenipaikka kuin kokkailu- ja oleskelutilakin. Aihe sopiikin hyvin tähän hetkeen, kun kotona tulee oltua tavallista enemmän. Kannattaakin napata mainiot ideat ja soveltaa omaan pihaan – kestopuusta tietenkin! https://www.mtv.fi/sarja/kotoisa-10000569/jakso-10-sporttiperheen-monitoimipiha-1223496 #kestopuu #piharakentaminen #terassi #piha

Mahtavia ideoita piharakentamiseen - Kotoisa-ohjelma tänään MTV:llä klo 20:00

Tänään Kotoisa-ohjelmassa loihditaan sporttiperheen monitoimipiha, josta löytyy niin treenipaikka kuin kokkailu- ja oleskelutilakin. Aihe sopiikin hyvin tähän hetkeen, kun kotona tulee oltua tavallista enemmän. Kannattaakin napata mainiot ideat ja soveltaa omaan pihaan – kestopuusta tietenkin!

www.mtv.fi/sarja/kotoisa-10000569/jakso-10-sporttiperheen-monitoimipiha-1223496
#kestopuu #piharakentaminen #terassi #piha
... See MoreSee Less

PrimaTimberin tuotanto pyörii kevään tahdissa Kuluva viikko on ollut monelle yritykselle historiallisella tavalla haasteellinen koronaviruksen vuoksi. Monta hyvää suunnitelmaa on mennyt uusiksi niin meillä kuin jälleenmyyjillämme. Haasteista huolimatta pyörät on saatu pidettyä pyörimässä hyvän yhteistyön voimalla ja tarkoitus on tehdä näin jatkossakin. Oma tuotantomme pyörii normaalisti. Pyrimme toimittamaan materiaaleja sovitusti ja valmistaudumme parhaillaan tulevan kevään sesonkiin. Yhteistyö on näinä viikkoina entistäkin arvokkaampaa. #terassi #kestopuu #patio #laituri #puurakentaminen

PrimaTimberin tuotanto pyörii kevään tahdissa

Kuluva viikko on ollut monelle yritykselle historiallisella tavalla haasteellinen koronaviruksen vuoksi. Monta hyvää suunnitelmaa on mennyt uusiksi niin meillä kuin jälleenmyyjillämme. Haasteista huolimatta pyörät on saatu pidettyä pyörimässä hyvän yhteistyön voimalla ja tarkoitus on tehdä näin jatkossakin. Oma tuotantomme pyörii normaalisti. Pyrimme toimittamaan materiaaleja sovitusti ja valmistaudumme parhaillaan tulevan kevään sesonkiin. Yhteistyö on näinä viikkoina entistäkin arvokkaampaa.

#terassi #kestopuu #patio #laituri #puurakentaminen
... See MoreSee Less