High quality timber for construction and building outdoors

Once summer has finally arrived, you want to make the most of it and enjoy the long and sunny days. We at PrimaTimber help you create the open-air oasis you have always dreamed of.

Read more


Follow us on Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Mukavia kuulumisia!
PrimaTimber Oy kuuluu Iivari Mononen Groupiin. Katso konsernin toimitusjohtajan terveiset.

#woodisgood #perheyritys #puurakentaminen #puupylväs #ilmastonmuutos
... See MoreSee Less

”Mukavan vaihtelevia ja kiireisiä päiviä”, kertoo Jukka Timoskainen kyllästäjän työstään Reilut pari vuotta PrimaTimberillä työskennellyt Jukka kertoo, että työpäivät rytmittyvät sekä konekuskin että kyllästäjän hommissa. Työvuorot vaihtelevat juuri sopivasti. Vapaalla perheen neljä koiraa ovat leppoista seuraa, tällä kertaa kuviin pääsivät mukaan kultainen noutaja Mevi ja Newfoundlandin koira Jörö. Tänä keväänä tuli tehtyä myös tärkeä päätös. - Aski jäi hyllylle. Tiukkaa tekee, mutta yritetään tosissaan, Jukka hymyilee.

”Mukavan vaihtelevia ja kiireisiä päiviä”, kertoo Jukka Timoskainen kyllästäjän työstään

Reilut pari vuotta PrimaTimberillä työskennellyt Jukka kertoo, että työpäivät rytmittyvät sekä konekuskin että kyllästäjän hommissa. Työvuorot vaihtelevat juuri sopivasti.

Vapaalla perheen neljä koiraa ovat leppoista seuraa, tällä kertaa kuviin pääsivät mukaan kultainen noutaja Mevi ja Newfoundlandin koira Jörö. Tänä keväänä tuli tehtyä myös tärkeä päätös.
- Aski jäi hyllylle. Tiukkaa tekee, mutta yritetään tosissaan, Jukka hymyilee.
... See MoreSee Less

Aurinkoa luvassa lähipäivinä 😀☀️!

Aurinkoa luvassa lähipäivinä 😀☀️!Joko te siellä odotatte kesää, aurinkoa, lämpöä ja terassilla istuskelua? Kenties myös vähän kylmää juomaa ja hyvää ruokaa? Me ainakin odotetaan😍 täällä me jo pikku hiljaa laitellaan terassia ja kalusteita valmiiksi terassikauden avausta varten😉 p.s. Meidän hieno ja jykevä terassi toteutettiin viime kesänä yhteistyössä paikallisen yrityksen PrimaTimber Oy kanssa, iso suositus heille!
#wanhaaitta #siipiravintola #wingedition #torikatu12 #joensuu #primatimber
... See MoreSee Less