Yritys

Vain hyvästä saa paremman

Kun on odottanut kesää pitkään ja hartaasti, siitä haluaa ottaa kaiken irti. PrimaTimberillä haluamme auttaa sinua kaikin tavoin tekemään pihastasi parhaan mahdollisen paikan nauttia elämästä. Jatkamme työssämme Iivari Mononen Oy:n pitkäaikaisia arvoja, kuten luotettavuutta ja laadukkuutta.

”Meille on tärkeintä sinun tyytyväisyytesi, ja olemme valmiit toteuttamaan vaikeammatkin tarpeesi vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Meille kelpaa vain paras, ja haluamme, että muistat PrimaTimberin seuraavallakin kerralla.”- Joni Nousiainen

Sotien jälkeen 1950-luvun alussa ilomantsilainen Iivari Mononen alkoi luoda elinkeinoaan puutavarayrittäjänä. Uutterasti pylväskauppaa tehnyt Iivari tunnettiin ennen kaikkea luotettavana kauppakumppanina niin pohjoiskarjalaisten metsänomistajien kuin puutavaran ostajienkin keskuudessa. Iivarin toimittama huippulaatuinen puutavara ja rehellisyys kaupanteossa loivat perustan menestykselle ja vuosikymmenien mittaisille yhteistyökumppanuuksille maailmanlaajuisesti.

Vuonna 2003 toimintaa ja osaamista laajennettiin pylväskaupasta kestopuutuotteisiin, ja näin PrimaTimber sai alkunsa. Joensuussa perustettu yritys jatkaa Iivarin viitoittamalla tiellä hänen arvojaan vaalien. Kotimaisen PrimaTimberin kestopuu tehdään pohjoisen ilmastossa karaistuneesta männystä, joka on peräisin luotettavilta, vastuullisilta ja pitkäaikaisilta yhteystyökumppaneiltamme. Tasalaatuisesta ja taidolla kyllästetystä puusta syntyy käsissäsi paras lopputulos. PrimaTimberin kestopuusta tehdyllä terassilla voit huoletta grillata, vaihtaa kukkamullat ja sotata lasten kanssa sormiväreillä. Voit luottaa siihen, että terassi kestää vuosikymmenet ottamatta itseensä edes syysmyrskystä tai talven roudasta.

PrimaTimber on paras yhteistyökumppani, sillä meille on tärkeintä tyytyväinen asiakas. Kotipihan rakentajien lisäksi PrimaTimber auttaa puun myyjiä sekä ammattimaisia puurakentajia onnistumaan. Ratkaisemme tarvittaessa asiakkaan haasteet hänen puolestaan. Perheyrityksenä vältämme turhaa byrokratiaa ja haluamme asioiden sujuvan kanssamme helposti ja nopeasti, oli kyse sitten toimituksesta tai muusta asiasta. PrimaTimberin kanssa olet tekemisissä ihmisten kanssa, jotka pitävät sen, mitä lupaavat.

Kun materiaali on hyvää, se antaa mahdollisuuksia parempaan rakentamiseen. PrimaTimberin kestopuun avulla voit toteuttaa itseäsi rajattomasti. Millainen sinun pihastasi tulee?