Joni Nousiainen PrimaTimberin toimitusjohtajaksi

25.6.2018

Joni Nousiainen on nimitetty PrimaTimberin toimitusjohtajaksi 19.06.2018 alkaen. Hän vastaa PrimaTimberin liiketoiminnasta, yhtiön kokonaisvaltaisesta kehittämisestä sekä sidosryhmäyhteistyöstä. Hän on myös Iivari Mononen -konsernin johtoryhmän jäsen.

”Tällä nimityksellä vahvistamme PrimaTimberin kasvua niin kotimaassa kuin viennin osalta,” kertoo PrimaTimberin hallituksen puheenjohtaja Ari Mononen.

PrimaTimberin liikevaihto oli viime vuonna 11,9 miljoonaa euroa, kasvua edelliseen vuoteen oli 6,2 %. PrimaTimberillä on puunkyllästyslaitos ja varasto Joensuun syväsatamassa. Yhtiö työllistää seitsemän vakinaista työntekijää.

”Pitkäjänteinen liiketoiminnan kehittäminen ja laadukas jokapäiväinen työ on sitä, minkä haluan näkyvän PrimaTimberissä myös tulevaisuudessa ja mikä tulee näkymään läpi yhtiön toimintaketjun. Ja mikä parasta, huomenna on aina mahdollisuus tehdä asiat paremmin,” kuvailee Joni Nousiainen uuden työnsä tavoitteita.

Kiteeltä kotoisin oleva Nousiainen on toiminut Iivari Monosen konsernissa eri tehtävissä vuodesta 2010, viimeisimpänä PrimaTimberin liiketoimintajohtajana vuodesta 2017.

Takaisin tiedotteisiin
Kategoria: Uutiset