Marko Kovanen PrimaTimberin myyntipäälliköksi

1.11.2018

Marko Kovanen PrimaTimberin myyntipäälliköksi

Marko Kovanen on nimitetty PrimaTimber Oy:n myyntipäälliköksi. Hän vastaa yhtiön kotimaan myynnistä marraskuun alusta lähtien.

  • Markon mukaantulo vahvistaa osaamistamme entisestään ja hänen pitkä kokemuksensa alalta on meille arvokas voimavara. Viimeisimmän yritysoston myötä tuoteperheemme on kasvanut. Piharakentamisen tuotteiden oheen on tullut mm. lujuuslajiteltu sahatavara asuinrakentamiseen, kertoo PrimaTimberin toimitusjohtaja Joni Nousiainen.

Myyntipäällikkö Marko Kovanen on pitkän linjan puumiehiä. Tuotteet ja asiakkaat ovat hänelle entuudestaan tuttuja, sillä hänellä on parinkymmenen vuoden tausta puutavaran tukkukaupasta. Nykyisin pääkaupunkiseudulla asuva urheilullinen mies on lähtöisin Suolahdelta, Keski-Suomesta. Hänen toimipisteensä sijoittuu Porvooseen.

  • Olen seurannut PrimaTimberin toimintaa läheltä jo useamman vuoden. Toiminta on kaikkiaan ollut laadukasta, ja yrityksestä onkin kehittynyt puualalle jo arvostettu brandi. On hienoa päästä osaksi tätä yritystä, kertoo Marko Kovanen.
  • Kokenut vahvistus kotimaan myyntipuolelle on meille erittäin tervetullut lisä, iloitsee Nousiainen. Höyläämön ja kyllästämön saumaton yhteistyö on jo nyt osoittanut vahvuutensa niin laadussa kuin tuotekehityksessä. Lisäksi piharakentamisen tuotteet ovat löytäneet paikkansa hyvin myös vientikaupassa.

PrimaTimber Oy:n kyllästämö Joensuun syväsatamassa sekä Joensuun Höyläyspalvelu Oy Karhunmäessä työllistävät yhteensä noin 20 työntekijää. PrimaTimberin liikevaihto oli viime vuonna 11,9 Meur, ja Höyläyspalvelun liikevaihto 4,5 Meur.

 

Lisätietoja:

Joni Nousiainen, toimitusjohtaja
puh. 0400 355 445

Marko Kovanen, myyntipäällikkö
puh. +358 40 849 8838

 

PrimaTimber Oy valmistaa laadukkaita lahonsuojattuja piha- ja puutarhatuotteita sekä komponentteja. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu puurakentamisessa käytettävät kuusisahatavaran jalosteet. PrimaTimberin asiakkaita ovat tukku- ja vähittäiskaupan ketjut sekä lopputuotevalmistajat. Kuluttajatuotteiden päämarkkina-alueita ovat kotimaa, Länsi-Eurooppa ja Aasia. PrimaTimber Oy on osa kotimaista Iivari Mononen -konsernia.

Takaisin tiedotteisiin
Kategoria: Uutiset