Miika Tolvanen PrimaTimberin tuotepäälliköksi

4.1.2021

Miika Tolvanen PrimaTimberin tuotepäälliköksi

Miika Tolvanen aloittaa PrimaTimber Oy:n tuotepäällikkönä 4.1.2021. Vastuualueenaan hänellä on tuotannon kehittäminen yhdessä höyläämön ja kyllästämön työnjohdon kanssa. Samalla hän vahvistaa yrityksen myyntiä yhdessä muun myyntihenkilöstön kanssa. Miika Tolvanen lopettelee parhaillaan opintojaan Itä-Suomen yliopistossa (UEF), ja valmistuminen maatalous- ja metsätieteiden maisteriksi häämöttää kesällä 2021.

  • Miikan yliopisto-opinnot sekä aiempi työkokemus ”kestopuun korkeakoulusta” PrimaTimberin kyllästämöllä antavat erinomaisen pohjan tuotannon ja myynnin kehittämiselle. Hän tuleekin laajentamaan organisaatiotamme vastataksemme kasvavaan kysyntään ja yhä tiukkenevassa markkinatilanteessa, kertoo PrimaTimberin toimitusjohtaja Joni Nousiainen.
  • ​On hienoa päästä kehittämään itseään ja tuomaan osaamistaan tuttuun organisaatioon. Aiemmat kesätyöt auttavat yhdistämään opintojeni teoriapuolta käytäntöön. Tämä onkin luonteva askel työurallani, sillä PrimaTimberin tuotteet ja toiminta ovat entuudestaan tuttuja. Lisäksi aiempien kesien töistä on jäänyt mieleen hyvä työporukka, ja onkin hienoa päästä osaksi tätä työyhteisöä, kommentoi Miika uutta pestiään.

 

Lisätietoja:
Joni Nousiainen, toimitusjohtaja
PrimaTimber Oy

Takaisin tiedotteisiin
Kategoria: Uutiset