PrimaTimber tukee Kataja Basketia mestaruusjahdissa

3.10.2022

Miesten korisliiga pyörähti käyntiin viime viikolla. PrimaTimber on tukemassa Kataja Basketia Pantteripatsaan metsästysmatkalla.

Katajan uudistunut joukkue on harjoitellut yhdessä muutamia viikkoja. Olemme panostaneet pelaajarotaation leveyteen ja tasaisuuteen, mikä luo hyvää kilpailua joukkueen sisällä. Minuutteja ei ole jaettu etukäteen vaan jokaisen täytyy taistella parhaansa joukkueen eteen, kertoo Kataja Basketin toiminnanjohtaja Johannes Lasaroff.

Jännittäviä koripallohetkiä saamme kokea aina kevääseen saakka, kun talvella kamppaillaan Suomen Cup-mestaruudesta ja keväällä tietenkin pudotuspeleissä tavoittelemme jälleen kaikista kirkkaimpia mitaleita, Lasaroff jatkaa.

Yhteistyötämme PrimaTimberin kanssa kuvaa mielestäni pitkältä ajalta rakentunut luottamus ja joustavuus, josta lähimuistissa on etenkin korona-aikana urheiluseurojen kokemat vaikeat hetket, toteaa Lasaroff ja jatkaa: Niistä on kuitenkin tärkeiden kumppaniemme avulla selvitty ja pääsemme nyt nauttimaan upouudesta Motonet Areenasta, josta myös saamme kiittää konsernianne. Uusi korisareena tulee viemään ottelutapahtumamme uudelle tasolle ja yleisömäärät tulevat kasvamaan aivan varmasti merkittävästi.

PrimaTimber toivottaa menestystä kauteen Kataja Basketille!

Kuva: Kataja Basket

Takaisin tiedotteisiin
Kategoria: Uutiset