Myyntipäällikkö Marko Kovanen

15.6.2022

PrimaTimberin myyntipäällikkö Marko Kovanen on toiminut puualalla vuodesta 1999 lähtien alan eri tehtävissä. Hän on kotoisin Keski-Suomesta, Suolahdesta ja on koulutukseltaan yo-merkonomi sekä rakennusmestari.

PrimaTimberille

“PrimaTimber Oy oli entuudestaan tuttu yritys aikaisempiin työtehtäviini liittyen. Kesällä 2018 PrimaTimbrerillä avautui myyntipäällikön työtehtävä hakuun. Huomattuani ilmoituksen työtehtävästä, mielenkiintoni heräsi välittömästi. Ajatus paikasta poltteli kovasti ja niinpä laitoin hakemuksen vetämään paikasta. Työt alkoivatkin sitten PrimaTimberillä syksyllä 2018 “, Marko kertoo.

Myyntipäällikkö

Marko Kovanen vastaa PrimaTimber Oy:n kestopuu- ja kuusituotteiden myynnistä Etelä- ja Länsi-Suomessa. Asuinpaikkana on Vantaa, mistä käsin hän operoi omaa vastuualuettaan. Joensuussa olevan myyntitiimin sekä tuotannon kanssa hän on yhteyksissä päivittäin.

Työnantajakuva

“PrimaTimber Oy on huippu työnantaja ja viihdyn erinomaisesti työssäni”, toteaa Marko.

Vapaa-aika

“Vastapainoa työelämälle tuovat perhe ja urheilu. Perheeseen kuuluvat avopuoliso ja hieman yli vuoden ikäinen tytär. Harrastuksiani ovat golf, jääkiekko, hiihto sekä kuntosali. Urheilu ja sen seuraaminen on ollut aina minulle tärkeää ja antaa hyvää vastapainoa arkeen.”

Takaisin tiedotteisiin
Kategoria: Uratarinat